Savon Menevä juhlii 1-vuotis synttäreitä! Ilmaiset jumpat kaikille lokakuussa!

 

RYHMÄLIIKUNTATUNNIT – ”EIHÄN SITÄ TIIJJÄ JOS EE KOKKEILE!”
Ryhmäliikuntatunnit Rautavaaralla ovat avoimia kaikille.

Syksyn jumpat alkavat taas 3.10.2018! Yrittäjä innostui yrityksen 1-vuotis synttäreistä niin paljon, että haluaa tarjota ILMAISET JUMPAT kaikille 4 viikon ajan! Kannattaa tulla kaempaakin! Ilmaiset kerrat ovat 3.10. 10.10. 24.10. sekä 31.10. HUOM!! 17.10. ei ole ryhmäliikuntatunteja (Syysloma).

Tunnit ovat 30min. pituisia. Voit osallistua illan aikana yhdelle – tai vaikka kaikille tunneille. Savon Menevän jumppatunneilla hien lisäksi virtaa myös huumori ja tunneilla on lupa pitää hauskaa!
Ryhmässä tehden myös motivaatio omaan suorittamiseen kasvaa. Jokainen voi soveltaa ja osallistua tunneille oman voinnin ja toimintakykynsä mukaan.
Ei sitoutumismaksuja.
Kaikki tunnit ovat myös tilattavissa muualle.

PAIKKA:
Rautavaara, Monitoimitalo
Liikuntasali

HINNAT:

HUOM! Toistaiseksi maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen!

Kertamaksu:
4€ / 30min. / hlö.

Alle 12-vuotiaat veloituksetta huoltajan seurassa.

Ryhmäliikuntapassi:
40€ / 10 x 30min. / hlö. Passia voit käyttää vapaasti kaikilla ryhmäliikuntatunneilla.
(Kaikki hinnat sis. alv)

 

HUOM!! Ostamalla Ryhmäliikuntapassin viim. 10.10.2018 saat yhden ilmaisen tunnin (30min.) kaupanpäälle! Ryhmälikuntapasseja voit ostaa jumppatunneilta, laittamalla viestiä numeroon 050 595 8590 tai sähköpostitse mona@savonmeneva.fi

Myös laskutusmahdollisuus. Laskutuslisä 6€.

TUNNIT

Syyskausi pärähtää käyntiin 3.10.2018! Ilmoittautuminen liikuntasalissa. Saliin käynti ensimmäisestä pukukopista. KÄTEISMAKSU!

Keskiviikkoisin
Klo 18.05 TEHO30
Klo 18.40 KEPPIS30

TUNTISELVITYKSET

TEHO 30min: Hauska ja lyhyt – mutta tehokas koko vartalon lihaskuntotreeni. Tunnilla treenataan omaa kehonpainoa, välineitä ja aikaa apuna käyttäen. Ja mikä parasta, rasva palaa vielä tunnin jälkeenkin! Viime vuodesta poiketen, tunti sopii nyt myös aloittelijoille. Sis. myös alkulämmittelyn ja lyhyet venyttelyt.

KEPPIS 30min:
Keppis, eli legendaarinen keppijumppa! Tunnilla avataan ylävartalon lihasjumit + pistetään veri kiertämään koko kropassa. Tunti on leppoisa ja se tuo ihanan lämpimän sekä vetreän tunteen hartiaseudulle. Keppis sopii erinomaisesti hartiaseudun kireyksistä kärsivälle. Tunnilla aktivoidaan kevyesti myös alakroppaa. Tämä tunti on mm. yrittäjälle itselleen ”henkireikä” kiireisiin viikkoihin.