Päivitetty 25.1.2021

JUMPPATUNNIT SAVOLAESEEN TYYLIIN – ”EIHÄN SITÄ TIIJJÄ JOS EE KOKKEILE!”

Savon Menevän jumppatunneilla hien lisäksi virtaa myös huumori ja tunneilla on lupa pitää hauskaa! Tunnit ovat 30-60min. pituisia.
Ryhmässä tehden myös motivaatio omaan suorittamiseen kasvaa. Jokainen voi soveltaa ja osallistua tunneille oman voinnin ja toimintakykynsä mukaan.

VARAA OMA TILAUSTUNTISI 050 595 8590 TAI savonmeneva@gmail.com 

TUNTIKUVAUKSET

KEPPIS 30min.

Keppis, eli legendaarinen keppijumppa! Tunnilla avataan ylävartalon lihasjumit + pistetään veri kiertämään koko kropassa. Tunti on leppoisa ja se tuo ihanan lämpimän sekä vetreän tunteen hartiaseudulle. Keppis sopii erinomaisesti hartiaseudun kireyksistä kärsivälle. Tunnilla aktivoidaan kevyesti myös alakroppaa. Tämä tunti on mm. yrittäjälle itselleen ”henkireikä” kiireisiin viikkoihin.


TEHO 30min.

Hauska ja lyhyt – mutta tehokas kokovartalon lihaskuntotreeni! Tunnilla treenataan omaa kehonpainoa, välineitä ja aikaa apuna käyttäen. Ja parastahan tässä on, että rasva palaa vielä tunnin jälkeenkin! Tunti sopii myös aloittelijoille, sillä jokainen pystyy liikkumaan oman suorituskykynsä mukaan.
Sis. myös lyhyet alkulämmittelyt ja venyttelyt.


FITDIAMOND 30-60min.

Tanssia, aerobicia ja lihaskuntoa samassa paketissa! Todellinen timanttitreeni, joka saa hien virtaamaan. Sopii kaikille tanssiliikunnan ja lihaskuntotreenin ystäville. Tämä tunti on ollut Savon Menevän suosituin tunti, sillä se tempaa jumppaajat mukaansa jo heti alusta lähtien! Sis. myös lyhyet venyttelyt.


HUMPPAJUMPPA 30-45min.

Pistetään jalalla menemään oikein koreasti ja mikäpä olisikaan mukavampaa, kuin tehdä se musiikin tahtiin! Humppajumppa on pääosin itsekseen tanssahdeltavaa, mutta mikäpä paritanssinkin estäisi, jos vieressä sattuu olemaan parkettien partaveitsi tai upea Senioriitta! Tunnin aikana myös tarinat pääsevät elämään.. Sis. alkulämmittelyn ja lyhyet venyttelyt. Sopii myös liikuntarajoitteisille.