SAVON MENEVÄ

RAUTAVAARA | TAHKO

Savon Menevä on elämyksiä, arjen vaihtelua ja hyvää oloa tarjoava yritys elämys- ja tapahtumapalveluiden parissa.

Suurin osa asiakkaistamme ovat yrityksiä tai yhdistyksiä. Järjestämme monipuolisia aktiviteetteja tyhy- ja virkistyspäiville sekä kokouksien oheen. Aktiviteetit sopivat hyvin myös esim. synttäri- ja polttariryhmille. Tutustu aktiviteetteihin tarkemmin TÄÄLLÄ. 

Olemme saaneet paljon kehuja erityisesti iloisesta ja kannustavasta asiakaspalvelusta sekä lämpimästä tunnelmasta. Aktiviteeteistamme on pidetty ja niitä suositellaan mielellään myös muille. Kiitosta on saanut myös osallistujien huomiointi isojenkin ryhmien kohdalla. Haluamme panostaa asiakkaiden viihtyvyyteen ja meille tullessasi tiedät, että ryhmän jäsenet huomioidaan mahdollisimman hyvin alusta loppuun saakka.

Toimintaamme ohjaa palveluiden hauskuus, avoimuus ja elämyksellisyys, pieni pilke silmäkulmassa matkassa kulkien ja turvallisuus huomioiden. Meille on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen ja että kaikki lähtevät hyvillä mielin kotiin.

Meidän tavoitteemme onkin ottaa jokainen ryhmä vastaan samoin kuin läheinenkin ihminen: Ilolla, kannustamisella, lempeällä kettuilulla sekä rempsein mielin!

Savon kielen takkuu!


Tarjoamme palveluita Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla.

Vuodesta 2017 lähtien.

 

Facebook-sivut & Instagram-sivut


YRITYKSET

Yhteistyössä on voimaa – Erinomainen liiketoiminta kaipaa ympärilleen vahvaa verkostoa. Mikäli koet, että voisimme tehdä yhteistyötä, ota yhteyttä

Iloisin terveisin Mona