Kelekka-ajot järjestetään taas keväällä 2023.

KELEKKA-AJOT RAUTAVAARA LA 18.3.2023 

”Kaikille avoin hyvän mielen kelkkailutapahtuma Rautavaaralla”

Keväällä 2022 ensimmäisen kerran järjestetty tapahtuma sai osallistujilta paljon kiitosta ja positiivista palautetta. Tapahtumalle toivottiin jatkoa, joten päivämäärä on nyt päätetty – Laitathan sen heti kalenteriin ylös ja kerrot kavereillekin.

Päivän tarkoituksena on tuoda kelkkaväki yhteen nauttimaan tästä upeasta harrastuksesta matalalla kynnyksellä. Haluamme, että jokainen saisi nauttia kelkkailusta taitotasoon ja kelkkailumuotoihin katsomatta.


OHJELMA

Alla on alustavaa tietoa ohjelmasta. Tarkempia tietoja ilmoittautumisesta, osallistumisesta sekä ohjelmasta tulossa myöhemmin.

ALOITUS:

Yhteinen aloitus Rautavaaran venevalkamassa.

Kelkkailija, voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon:

  • 1. RASTIAJOT: Kelkkailijat kiertävät ennalta ilmoitettuja paikkoja väh. 3kpl. lähialueilla.
  • 2. EXTREME: Tämä on pitkän matkan kelkkailijoille. Kelkkailijat lähtevät vapaasti valittavaan suuntaan ja tulevat takaisin tietyn aikataulun puitteissa. Päivän kilometrit lasketaan yhteen.
  • 3. PÄIVÄ VAPAA-AJOALUEELLA: Syvänlumenkelkkailua vapaa-ajoalueella. Vapaata treenailua, temppuilua ja upotuksia.

PÄÄTÖS:

Päivätapahtuma päättyy Hotelli-Ravintola Tiilikkaan, jossa luvassa on mm. ruokailua sekä palkintojenjako. Palkintojenjaon jälkeen mahdollisuus osallistua myös ”Kelekkasaunaan” Tiilikassa. Lisätietoja lähempänä tapahtumaa.


JATKOT

Lisäksi Hotelli-Ravintola Tiilikassa tulee olemaan myös tapahtuman viralliset jatkot, joten varaathan jo nyt kalenteriin tilaa pidemmäksikin aikaa – Vaikka koko viikonlopuksi!

TAPAHTUMAA TUKEMASSA

Vuoden 2023 tapahtumaa tukemaan ovat jo lähteneet:

Yhteistyö

Olisitko kiinnostunut yhteistyöstä Kelekka-ajot Rautavaara 2023 -tapahtuman kanssa?

Mikäli sinulla on kelkkailuun liittyviä palveluita, tuotteita tai tapahtumaan tarjottavia ohjelmaideoita niin otathan matalalla kynnyksellä yhteyttä.

Yhteistyö voi olla esim. palkintoja, oheisohjelman järjestäminen tapahtuman aikana, talkooapu tai jotain muuta mitä emme itse osaa keksiä – ehdota! Meillä on olemassa myös sponsorointipaketteja, jonka avulla pystyt tukemaan tapahtumaa näkyvyyttä vastaan.

Lisätietoja p. 050 595 8590.


TAPAHTUMAN VASTUULLINEN JÄRJESTÄJÄ:

SAVON MENEVÄ

2853120-9

050 595 8590

savonmeneva@gmail.com


Täällä voit käydä tutustumassa viime vuoden tapahtumaan sekä

halutessasi myös Rautavaara kelkkaryhmän Facebook-sivuihin.

Vuoden 2022 virallinen mainos: